MadameMiM

Just another WordPress.com weblog

Ugen der gik. februar 4, 2012

Filed under: Uncategorized — craftymim @ 9:17 pm

Der var overload på både mentale og følelses-fronten.

Der var skole start, og informations møder. Og skole starts stress, og spændthed.

Der var lektier, og musik timer, basket ball og avis ruter der skulle gå op i en højere enhed. For ikke at nævne fuldtidsarbejde plus det løse.

Der var kommunikation og kommunikation og kommunikation.

Der var ‘heldigvis’ en studerende med for meget fraværd, der måtte forlade praktikken. Een mindre for mig at tackle, og for hende muligheden for et bredere indtryk af sygeplejen, og mere tid til at bygge på hendes evner.

Inden hun gik skulle hun dog have feedback. Den slags feedback hvor man med omhu vælger hvert et ord, så man er sikker på den faglige del af indholdet er skarpt og præcis. Jeg havde bestemt jeg også ville dele men hende noget af den feedback jeg havde fået fra de sygeplejerske hun havde arbejdet mere – den svære feedback. Den som sygeplejerkserne ikke selv havde givet hende – af gode grunde, for det er hammer sværdt når det handler om personlighed og ikke strengt taget faglige emner. Det gik godt, men det var benhårdt.

Der var den studerende der helt klart ikke klarer sig på den faglige front, der også skulle have feedback. Detalieret feedback, som jeg desværre ikke tror fes ind. Og nu er der kontrakter og papirer og regler og opfølgning, og mere supervisering – der ender i at hun dumper. Jeg ved det allerede, men alle retningslinjer skal følges først.

Der skulle kommunikeres med hende om hvor hun ikke kan følge med, hvad der skal ændres, hvad det skal ændres til. Med universitetet om hvor hun kan følge med, inklusive præcise eksempler. Med dem hun arbejder med, om hvad der er forventet fra universitetets side, og hvad deres rolle er. 

Og det hele skal dokumenteres.

Og det blev det…

Der var mindre gode nyheder om kollegaens 15 årige der er alvorligt forbrændt, og skal have hud transplanteret, igen.

Der var kollegaen, på min alder, der fortroligt fortalte mig om hendes læges formodninger om at hun har lymfekræft.

Der var pigebørn med hormoner der raser så de ikke kan følge med.

Indimellem var der heldigvis stunder af stille sidden, af knus og tårer, og kærlighed. Men ærligt talt var mere af det sure end det søde…

Reklamer
 

One Response to “Ugen der gik.”

  1. Soede Maria – well done, for tackling the tougher areas of work, saadan en uge er haard, men den er ogsaa saa sund, for den faar en til at saette pris paa det store i det smaa. Jeg haaber de studerende saetter pris paa det arbejde du laegger i dem.
    Hav en rigtig god uge i denne uge. 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s